چسابا کوروسی گفت: «حتی قبل از همهگیری، بسیاری از کشورهای کمتر توسعهیافته در مسیر دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs) خارج از مسیر بودند و ظرفیت محدودی برای مقابله با چالشهای پیچیده مانند تغییرات آب و هوایی یا ناامنی غذایی داشتند.
با این حال، نشست وزیران امسال اهمیت منحصربهفردی پیدا میکند، زیرا در میان طیف وسیعی از بحرانهای به هم پیوسته در جهان ما موج میزند.
‘زمانی برای تلف کردن نیست’
او ضمن اشاره به این که آن شوکهای خارجی «زندگی مردم را تغییر داده، چندین دهه دستاوردهای توسعه را معکوس کرده و دولتها را در سراسر جهان بیثبات کرده است»، همچنین به «خبر خوب» اشاره کرد که ما ابزارهایی را برای تشویق تحول در اختیار داریم.
برنامه اقدام دوحه – که در ماه مارس در طی اولین بخش از پنجمین کنفرانس “محور” سازمان ملل در مورد کشورهای کمتر توسعه یافته تصویب شد – طرح مهمی را برای آنها برای غلبه بر تاثیرات بحران های جهانی ارائه می دهد. Kőrösi گفت.
او ادامه داد: «این مسیری را برای کشورهای LDC ترسیم میکند تا انعطافپذیری ایجاد کنند و اهداف توسعه پایدار را تحقق بخشند، اما برای رسیدن به آن باید با هم کار کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که برنامه عمل دوحه اجرا میشود».
وی افزود: هیچ زمانی برای تلف کردن وجود ندارد.
همه باید مشارکت داشته باشند
وی ادامه داد که کشورهای LDC باید سهم خود را انجام دهند و به نوبه خود، شرکای توسعه باید تعهد صریح خود را در برنامه اقدام دوحه انجام دهند.
از آنجایی که آسیب پذیرترین کشورها برای مقابله با مشکلات جهانی مبارزه می کنند، این مقام ارشد گفت:اکنون زمان همبستگی و حمایت است“.
“جلسه 77 کلیدی برای شکل دادن به آینده ای است که می خواهیم.”
به نوبه خود، آقای کوروسی متعهد شد که دستور کار LDC در اولویت ریاست جمهوری او باقی خواهد ماند.
بالا آمدن، گسترده شدن
به عنوان آغاز، رئیس مجمع قصد خود را برای تشکیل مجدد هیئت مشاوران برای کشورهای LDC، کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی (LLDC) و کشورهای در حال توسعه جزیره کوچک (SIDS) برای ورودی های اساسی در مورد نیازها و اولویت های آن کشورها در چارچوب کلیات به اشتراک گذاشت. فرآیندها و رویدادهای مجمع.
او همچنین به رایزنی های آتی برای آماده شدن برای نشست SDG در سپتامبر 2023 و اجلاس سران آینده در سال 2024 اشاره کرد.
علاوه بر این، مجمع SDG 6 در مورد آب پاک و بهداشت را در اولین کنفرانس سازمان ملل در مورد آب که از سال 1977 برگزار می شود، ارزیابی خواهد کرد.
علاوه بر این، بر چارچوب سندای برای “ایجاد سیاره ای مقاوم تر در برابر بلایا” تمرکز خواهد کرد.
«در تمام این تلاشها، ارزیابی ریسک یکپارچه، دانش و مدیریت ضروری استاو گفت، و متعهد شد که “حداقل حمایت” خود را برای اطمینان از اینکه آن رویدادها به خوبی آماده شده و به نتایج ملموس منجر می شود، حمایت کند.
“لحظه خطر جهانی”
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، از طریق پیام ویدئویی اذعان کرد که این نشست “در لحظه ای از خطر جهانی” برگزار می شود که کشورهای LDC “بیشتر” را متحمل می شوند.
او گفت: از درگیریها گرفته تا فجایع اقلیمی، و فقر کنترلنشده تا افزایش نابرابریها و سیستم مالی جهانی که در برابر کشورهای کمتر توسعه یافته قرار گرفته است، «برنامه اقدام دوحه به ما یادآوری میکند که بهبود جهانی به این کشورها بستگی دارد که حمایت مورد نیاز خود را دریافت کنند».
دبیرکل سازمان ملل متحد از “سرمایه گذاری جسورانه” در سیستم های بهداشت، آموزش و حمایت اجتماعی حمایت کرد. اصلاح معماری مالی؛ ایجاد شغل، به ویژه در اقتصاد دیجیتال، مراقبت و اقتصاد سبز؛ برابری جنسیتی برای دختران و زنان؛ و پشتیبانی برای پایان دادن به اتکا به سوخت های فسیلی و شروع سریع انتقال انرژی های تجدیدپذیر.
“توسعه پایدار نمی تواند منتظر بماندوی یادآور شد.