با نزدیک شدن به مقدس ترین ماه در تقویم اسلامی، برنامه ریزی برای وعده های سحری و افطار، که روزهای طولانی روزه داری را به پایان می رساند، در سراسر جهان به خوبی در حال انجام است. در زیر فقط نمونهای از دستور العملهایی است که اغلب بر روی میزهای فرهنگها و کشورها در طول تعطیلات یافت میشوند، که از 22 مارس در ایالات متحده آغاز میشود و با عید فطر در 21 آوریل به پایان میرسد. برخی از آنها خوش طعم و برخی دیگر شیرین هستند. اما همه مطمئنا راضی هستند.
در حالی که انواع مرغ، ماهی تن و سایر غذاهای دریایی این کوفته های سرخ شده سومالیایی مربوط به سمبوسه وجود دارد، Ifrah F. Ahmed از یک سوخاری معمولی ادویه دار گوشت چرخ کرده در دستور پخت خود استفاده می کند. او همچنین به جای درست کردن شیرینی از ابتدا از تورتیلاهای خریداری شده در فروشگاه برای بسته بندی استفاده می کند، که یک میانبر خوش آمد در هنگام آماده سازی وعده های غذایی بزرگ ماه رمضان است. یک طرف فلفل سبز، یک سس تند سبز که در 10 دقیقه با هم ترکیب می شود، ضروری است.
یک غذای سنتی فلسطینی، این تپه چشمگیر از برنج زردچوبه، گوشت لطیف و هویج خلال شده در یک قابلمه در یک ساعت جمع می شود و گزینه مناسبی برای پایان دادن به روزه داری یک روزه است. نسخه Reem Kassis با انتخاب استیک بدون استخوان و آبگوشت با کیفیت خوب که در فروشگاه خریداری می شود، دستور العمل اغلب وقت گیر را ساده می کند.
دستور آشپزی: هویج ماگلوبا
در حالی که نسخه های زیادی از این شیرینی های سرخ شده ظریف را می توان در سراسر آفریقای شمالی و خاورمیانه یافت، آنها معمولا با ورقه های شیرینی مالسوکا درست می شوند. در این نسخه که جمل شاروئل آن را از پدرش اقتباس کرده است، از رول فنری برای پوشاندن مرغ و سیب زمینی ادویه دار راس الحانوت استفاده می شود.
دستور آشپزی: انگشتان فاطمه (رولت تخم مرغ تونسی)
یک سالاد سبک گوجه فرنگی و پیتا – چاشنی شده با سماق و نعنای خشک، و چاشنی آن با سس سیری از شربت انار، آب لیمو و روغن زیتون – راهی با طراوت برای افطار است. و این دستور غذای دوست داشتنی از جوآن ناتان با نقدهای تحسین آمیز همراه است: یکی از خوانندگان آشپزی نیویورک تایمز نوشت: “شما ناامید نخواهید شد.”
یک بریانی بلند پخته، مثل این از تژال رائو که با برنج، سبزی، پیاز کاراملی، بره پخته شده و شیر طلایی با زعفران لایه لایه شده است، مطمئناً کار عشقی است. اما بعد از یک شب ماریناد و چندین ساعت پخت و پز، این غذایی است که بویژه جشن می گیرد و ارزش آن را دارد که یک منوی کامل یک شب را در اطراف تهیه کنید.
دستور پخت: بریانی گوسفند
این ماتریس از رول های شیرین و خوش طعم از Ifrah F. Ahmed دلیل کافی برای جشن است. این نان بالشی مانند نان های لانه زنبوری یمنی با شربت یا لعاب عسل، که در بسیاری از خانواده های سومالیایی مورد علاقه است، با پنیر نرم پر می شود. اما روتی فارماجو در عوض با شیر تغلیظ شده شیرین شده خامه ای و تکه های نارگیل تکمیل می شود.
دستور آشپزی: روتی فارماجو (نان پنیر لانه زنبوری)
یک بشقاب تخممرغ ترکی با گوجهفرنگی قبل از طلوع آفتاب میتواند قبل از یک روز روزهداری باعث آرامش و رضایت شما شود. این دستور غذا از جوآن ناتان باعث خلاقیت می شود. سبزی ها و ادویه های تازه مورد علاقه خود را اضافه کنید، روی آن را با پنیر خرد شده و سوسیس پر کنید، یا آن را در یک تکه نان گرم سرو کنید. یا نخورید، و آن را همانطور که سنت گرایان می خورند بخورید: به سادگی، بدون خیلی بیشتر از گوجه فرنگی و تخم مرغ.
دستور آشپزی: منمن (تخم مرغ سوخاری ترکی با گوجه فرنگی)
ماه رمضان برای خیلی ها بدون این پنکیک های شکم پر شیرین ناقص است. قطایف آسافیری کوچکتر از دو نوع رایج این خوراکی است که با خامه پر شده، تا حدی مهر و موم شده و با شربت غلیظی پر شده است. در این دستور تهیه شده از Reem Kassis، فیلینگ با شکوفه پرتقال و گلاب معطر می شود، داخل مخروط های پنکیک ریخته می شود و در پسته فرو می رود.
دستور آشپزی: قطایف آصفیری
برای یک افطار بازکن ساده و شیک، دسر یا یک میان وعده کاملاً مجلل، این خرماهای خامهای و سپس مقداری کار را انجام میدهند. این دستور غذا که توسط جولیا ماسکین اقتباس شده است، تنها به پنج ماده نیاز دارد و ممکن است در نهایت محبوب ترین مورد روی میز باشد. ایوان مافی، که وبلاگ محبوب آشپزی و تغذیه به نام «آشپزخانه حلال من» را می نویسد و این دستور غذا از او اقتباس شده است، گفت: «افطار بدون خرما برای همه مسلمانانی که من می شناسم، بسیار عجیب است.
در سراسر جهان عرب، واراک داالی یکی از ضروریات جشنهای مهم است. کار درست کردن آنها زمانبر است – این دستور غذای خاص از Reem Kassis حدود پنج ساعت و نیم است – اما نتایج خوشمزه هستند، بهویژه وقتی با دندههای گوسفند یا در کنار ماست ساده سرو شوند. آنها همچنین به خوبی یخ می بندند، بنابراین شما می توانید از ثمره کار خود در زمان افطار بهره مند شوید.
دستور آشپزی: وراک دوالی (برگ انگور پر شده)
نسخه های زیادی از این سوپ تقریباً دستی وجود دارد که در ماه رمضان و فصل زمستان میل می شود. این دستور غذا از Nargisse Benkabbou شامل گوشت بره، نخود، سیب زمینی و رشته فرنگی برای یک وعده غذایی بسیار مقوی است. گوشت بره با زردچوبه و زعفران چاشنی می شود که به آبگوشت طعم و مزه گرم می بخشد و به تمام قطعات نشاسته ای رنگ طلایی رنگی می بخشد.
دستور آشپزی: سوپ
این خورش مناسب برای مواقع خاص، معطر و مجلل است، با مرغ لطیف و سس ابریشمی با شیر نارگیل. این دستور غذا که تژال رائو از سرآشپز رتنو پراتیوی اقتباس کرده است، یک خمیر کاری روی پایه ای از موسیرهای کاراملی شده قبل از طعم دادن به آن با زنجبیل، گالنگال، علف لیمو، سالام و برگ های لیموترش و دانه های گشنیز آسیاب شده درست می کند.
دستور آشپزی:اوپور ایام (کاری مرغ اندونزیایی)
سمولینا، آرد درشت و زرد که برای تهیه کوسکوس و پاستا ایده آل است، به دلیل محتوای گلوتن بالایی که دارد، در محصولات پخته شده عالی است. این کیک با عطر و بوی شیرین که توسط تژال رائو از آماندا ساب، یک مددکار اجتماعی از منطقه دیترویت اقتباس شده است، برای دستیابی به طعم و بافت غنی از ماست کفدار و گازدار استفاده میکند و نه تخممرغ.
دستور آشپزی: نامورا (کیک سمولینا خیس شده با شربت)
این فرنی از Yewande Komolafe بسیار شیرین، با ادویه گرم و بسیار آرام بخش است. پس از خیساندن جامد در آب، کمی پوره کردن، صاف کردن و کمی پختن، دو ماده ساده – برنج نپخته و بادام زمینی خام – به یک پایه خامهای تبدیل میشوند و آماده میشوند تا با خمیر تمر هندی، عسل یا خرمای خرد شده استفاده شود.
در حالی که نوع کروکت این غذای بلغور بر پایه گندم شناخته شده است، بسیاری از خانوادهها برای تهیه کبه در خانه، این شکل پای بسیار سادهتر را انتخاب میکنند. با ترکیبی از ادویه های گرم (دارچین، فلفل دلمه ای، زیره)، آجیل برشته شده، گوشت چرخ کرده و پیاز پخته شده، این دستور غذا از Reem Kassis می تواند به تنهایی به عنوان یک وعده غذایی باشد.
دستور آشپزی: پای گنبدی
یک سالاد تازه و خوش طعم، همراهی عالی برای یک غذای اصلی افطاری با ارزش تر و خوشمزه تر است. در این دستور غذا که توسط جولیا ماسکین از سرآشپز سامه وادی اقتباس شده است، یک ماست شوید و نعناع خشک تکههای خیار خرد شده و آلبالوهای ترش را پنهان میکند و هر لقمه را به طعم و بافت شگفتانگیزی تبدیل میکند.
دستور آشپزی: سالاد ماست خیار با شوید، آلبالو و گلبرگ گل رز
این سمبوسه سیب زمینی و نخودی زینب شاه را می توان در دسته های بزرگ درست کرد و برای یک فینگر فود سریع و آسان برای تنقلات افطار منجمد کرد. پر کردن وگان و بیرونی ترد مطمئناً هر نوع غذاخور را راضی می کند، به خصوص زمانی که با چاتنی نعناع علفی همراه شود.
دستور پخت: آلو ساموساس (ساموساس سیب زمینی) |چاتنی نعناعی
یک کاسه طعم دار حریره با رایحه دارچین راهی آرام بخش و خوشمزه برای پایان دادن به یک روز روزه داری است. در حالی که سوپ مراکشی به طور سنتی شامل گوشت بره است، این نسخه از دیوید تانیس گیاهی است. اما عدم وجود گوشت باعث میشود که کمتر دلچسب نباشد، زیرا دستور غذا شامل لوبیا فاوا، تکههای شکسته ماکارونی نازک و دو نوع عدس است.
دستور آشپزی: سوپ حریره
این دستور العمل کباب بره معطر، که توسط Alexa Weibel از سرآشپز چینتان پاندیا اقتباس شده است، به همان اندازه که در قالب کوفتهها و در تابه پخته میشود، کار میکند. فقط از دگی میرچ غافل نشوید، یک پودر چیلی که با ایجاد طعم و رنگ در گوشت چرخ کرده، کارایی دوچندان را انجام می دهد.
در این غذای مراکشی، نرگیس بنکابو، ساقههای گوسفندی لطیف را در آبمیوهای با پیاز، سیر، راس الحنوت، دارچین و زعفران میپزد که در نهایت با افزودن کشمش و عسل به سس شربتی تبدیل میشود.
دستور آشپزی: ساق بره مروزیا
یک خورش ساده اما بسیار طعمدار از گوجهفرنگی، فلفل، پیاز، سیر و چیلی در این دستور پخت از Ifrah F. Ahmed. این غذای آرامش بخش در سر سفره افطار در خانواده های سراسر سومالی مورد استقبال قرار می گیرد.
دستور آشپزی: Soor iyo Dalac Bilaash (خورش بلغور و گوجه فرنگی)