رندرگیری در افترافکت (بهترین تنظیمات رندر افترافکت)

بیشتر کارهایی که امروزه انجام می دهیم به حداقل جلوه های بصری یا ترکیب بندی نیاز دارند. بدون شک رایج ترین نرم افزار برای این نوع کارها After Effects است. بزرگترین نگرانی که اکثر مردم با آن مواجه هستند نحوه رندر کردن در افترافکت است. برای این منظور، در این مقاله مجله Photoshop House، با تنظیمات رندر افتر افکت آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه باشید.

نوشته ویژه: پس از خروج قطار از ریل در شرق فلسطین، وکلا مشتریان را به صورت دسته جمعی ثبت نام می کنند

معرفی بهترین منابع آموزش افترافکت

School of Motion

“School of Motion” یک پلتفرم آموزشی برای انیمیشن و جلب حرکتی است که به عنوان یک منبع برجسته در زمینه‌های انیمیشن، موشن گرافیک و ویژوال افکتس شناخته می‌شود. این سایت به صورت یک محیط آموزشی آنلاین فعالیت می‌کند و به دانشجویان از سطوح مختلف، از مبتدی تا حرفه‌ای، امکان می‌دهد تا مهارت‌های خود در زمینه‌های گوناگون موشن گرافیک و انیمیشن را بهبود دهند.

graphistar

یک منبع کامل و جامع برای یادگیری موضوعات مختلف از جمله طراحی گرافیک، تدوین ویدیو، فتوشاپ، ایلوستریتور و بسیاری موارد دیگر است. با استفاده از آموزش‌های ما، قدم به قدم با مفاهیم پایه تا پیشرفته در هر حوزه آشنا می‌شوید. تیم ما از متخصصان حرفه‌ای تشکیل شده است که تجربه و دانش خود را با شما به اشتراک می‌گذارند. با روش‌های آموزشی تصویری، مثال‌های عملی و تمرین‌های عملی، ما مطمئنیم که می‌توانیم شما را در مسیر یادگیری بهترین دانش و مهارت‌ها همراهی کنیم. از امکانات این سایت برای ارتقای دانش و مهارت خود بهره‌برداری کنید و به سرعت به راهی موفقیت پیش بروید.

VideoCopilot

وب‌سایت VideoCopilot یک منبع بسیار ارزشمند و منحصر به فرد برای عشاق و حرفه‌ای‌های حوزه گرافیک و ویدئو است. این وب‌سایت که توسط طراح و توسعه‌دهنده معروف Andrew Kramer تأسیس شده است، بیش از دو دهه است که به عنوان یک منبع اصلی در زمینه آموزش‌ها، آماده‌های گرافیکی، پلاگین‌های ویدئویی و ابزارهای ایجاد افکت‌های ویژه در نرم‌افزارهایی مانند Adobe After Effects شناخته می‌شود. وب‌سایت VideoCopilot با مجموعه‌های آموزشی تصویری و مقالات مفصل، کاربران را به دنیایی از ایده‌های خلاقانه و تکنیک‌های پیچیده از ساخت افکت‌های ویژه و ترکیب ویدئوها با انیمیشن‌های سه‌بعدی معرفی می‌کند.

آموزش رندر در افترافکت

برای تنظیمات افتر افکت، ابتدا باید به صف رندر بروید. پس از اتمام کار با کامپیوتر، می توانید این گزینه را از طریق منوی کشویی در Composition به صف ارسال کنید و سپس روی Add to Render Queue کلیک کنید. همچنین می توانید با فشار دادن Ctrl + M در ویندوز یا Cmd + M در macOS به همین نتیجه برسید. پس از ورود به صفحه رندر، چندین گزینه در اختیار دارید.

تنظیمات رندر افتر افکت

سپس می‌توانید از اینها برای انتخاب تنظیمات رندر افتر افکت خود استفاده کنید، اگرچه بهتر است آن را همانطور که هست رها کنید، مگر اینکه به طور خاص نیاز به رندر در نصف اندازه داشته باشید. به جای آن می توانید تنظیمات فایل را بهبود ببخشید. به طور پیش فرض، گزینه ای به نام Lossless دریافت می کنید که یک محفظه حرکتی با کدک انیمیشن است.
کدک فایل ها را انتخاب کنید

همه انواع فایل‌ها، از فایل‌های ویدیویی گرفته تا فایل‌های صوتی مانند mp3، در فهرست کشویی در دسترس هستند، اما همچنان بهتر است از محفظه حرکت استفاده کنید. با رفتن به گزینه های انتخاب فرمت می توانید کدک فایل خود را تغییر دهید. در پنجره دوم یک منوی کشویی دیگر وجود دارد که معمولاً ProRes 4444، ProRes 422 یا Animation است.

اگر رایانه شما به یک کانال آلفا نیاز دارد، باید تنظیمات RGB معمولی را به RGB + Alpha تغییر دهید، جایی که تصویر دارای پس‌زمینه شفاف است. برای این کار باید به ماژول خروجی در قسمت خروجی ویدیو بروید. توجه داشته باشید که همه فایل‌ها نمی‌توانند یک کانال آلفا را در تنظیمات رندر افتر افکت نمایش دهند، بنابراین اگر متوجه شدید که این تنظیمات کار نمی‌کند، باید نوع فایل را به چیزی تغییر دهید که کانال آلفا ارائه می‌کند، مانند MOV و ProRes یا PNG. در یک سری از تصاویر. در نهایت برای صدا، شما سه گزینه دارید: روشن، خاموش و خودکار. گزینه Auto به این معنی است که افتر افکت تنها در صورتی از صدا رندر می شود که صدا در رایانه وجود داشته باشد. پس از اتمام کار، می توانید بخشی از آن را برای صادرات انتخاب کنید و رندر را بزنید.

کلید Caps Lock را روشن نگه دارید تا افتر افکت رندر را تازه نکند و در عوض تمام عناصر را برای فرآیند رندر در اختیار CPU قرار دهد. این ممکن است بی معنی به نظر برسد، اما به صرفه جویی در زمان در رندرهای طولانی تر کمک می کند.

تنظیمات رندر افتر افکت با استفاده از Media Encoder

تنظیمات رندر After Effects نمی‌توانند همه فرمت‌ها را صادر کنند، بنابراین اگر نیاز به ایجاد قالب‌هایی مانند H.264 یا GIF دارید، می‌توانید رایانه را برای رندر کردن تنظیمات در After Effects در Media Encoder بفرستید. روش بسیار ساده است، از اولین منوی کشویی که قبلاً ذکر شد، در قسمت Composition، باید روی Add to Adobe Media Encoder Queue کلیک کنید یا می توانید از Ctrl + Alt + M (یا Cmd + Alt + M) استفاده کنید.

رابطی که دریافت می‌کنید بسیار ساده است، زیرا یک صف از پیش‌تنظیمات یا پوشه‌های گروهی پیدا می‌کنید که در آن می‌توانید تنظیمات رندر افترافکت را با باز کردن یک پنجره شبیه به Premiere Pro CC تغییر دهید. به این ترتیب خواهید دید که فرمت های بیشتری در DraftEffect موجود است و می توانید بهترین ها را انتخاب کنید و در صورت لزوم تنظیمات را تغییر دهید.

آخرین مرحله

در نهایت آماده صادرات هستید و برای داشتن فایلی که مستقیماً به یوتیوب می رود، مراحل زیر را دنبال کنید. در پنل گزینه ها به Media Encoder رفته و پنجره مورد نظر را باز کنید. در اولین کشویی منبع خود را مطابقت دهید و با فعال کردن صدا و تصویر، نرخ بیت متغیر را در 2 پاس دریافت کنید (VBR، 2 پاس با 25 بیت.

به یاد داشته باشید که همیشه از حداکثر عمق تنظیمات رندر افتر افکت استفاده کنید. در Media Encoder همچنین این امکان را دارید که وارد شبکه های اجتماعی خود مانند Youtube و Vimeo شوید و با یک کلیک آن را رندر و منتشر کنید. تمام تنظیمات نیز وجود دارد و می توانید آنها را تنظیم کنید:

حریم خصوصی
اطلاعات کانال
یک لیست پخش ایجاد کنید
و هر چیزی که ممکن است نیاز داشته باشید.

نرم افزار افترافکت After Effect یکی از ابزارهای بسیار قدرتمند شرکت ادوبی (Adobe) به شمار می رود که در زمینه ایجاد جلوه های بصری و گرافیکی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله از مجله خانه فتوشاپ قصد داریم به آموزش رندرگیری در افترافکت بپردازیم و ویژگی های آن را مورد بررسی قرار دهیم، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

آموزش رندرگیری در افترافکت

۱. یک کامپوزیشن با render queue ارائه دهید

اصطلاح render به روند انتشار کار شما اشاره دارد، و باعث ایجاد فایل‌های self-contained می‌شود که خارج از After Effects قابل مشاهده هستند:

۲. در اولین مرحله از آموزش رندرگیری در افترافکت کامپوزیشن مورد نظر را در پنل Project انتخاب کنید.

۳. از فهرست اصلی، Composition> Add to Render Gueue را انتخاب کنید. سپس می‌بینید که پنل Render Queue در قسمت پایین رابط باز شده است.

۴. برای آموزش رندر در افترافکت باید بدانید که تنظیمات پیش فرض برای یک خروجی با رزولوشن بالا، خوب کار می کند.

در پنل Render Queue سه قسمت اصلی برای فوکوس وجود دارد:

  • تنظیمات رندر: روی Best Setting که به رنگ آبی است برای تنظیم کردن تنظیمات کیفیت، تنظیم overal size (ارتفاع و عرض)، یا انتخاب custom range از فریم برای خروجی گرفتن از رندر کلیک کنید.
  • ماژول Output: برای آموزش رندرگیری در افترافکت روی نوشته Lossless که به رنگ آبی است کلیک کنید تا فرمت نوع فایل ایجاد شده یا در صورت وجود، تنظیمات صدا را مشخص کنید.
  • Output To: روی نوشته آبی رنگ Output to در سمت راست کلیک کنید و سپس نام فایل خروجی و محل ذخیره آن را انتخاب کنید.

ایجاد مولتی رندر در Adobe Media Encoder

۱. کامپوزیشن را برای خروجی گرفتن در پنل Project انتخاب کنید.

۲. برای راه اندازی Adobe Media Encoder، از فهرست اصلی، Composition> Add to Adobe Media Encoder Queue را انتخاب کنید.

کامپوزیشن در Queue در بالای سمت راست رابط Adobe Media Encoder ظاهر می‌شود. سپس Queue لیستی از فایل‌های تنظیم شده برای خروجی را نمایش می‌دهد. این گزینه همچنین پنلی است که در آن نام فایل را برای رندر، فرمت آن و جایی که فایل پس از رندر در آن قرار دارد را انتخاب می‌کنید.

۳. در پنل Queue، برای آموزش رندرگیری در افترافکت از سمت چپ به راست شروع به کار کرده و از فلش‌های رو به پایین در دو ستون اول برای تعیین فرمت فایل و پریست کامپوزیشن استفاده کنید. روی قسمت Output file که به رنگ آبی است کلیک کنید تا نام آن را تغییر دهید و محل ذخیره آن را انتخاب کنید.

حتما بخوانید! در خانه فتوشاپ آموزش Adobe XD ببینید

۴. در بالای گزینه Queue، نام کامپوزیشنی را که می‌خواهید برای رندرگیری در queue قرار دهید، انتخاب کنید.

برروی دکمه Add Output (دکمه دوم از سمت چپ در زیر تب Queue) کلیک کنید تا خروجی دیگری اضافه شود و همان فرایند را تکرار کنید تا فرمت فایل، compression preset، نام فایل و مقصد مشخص شود.

Chad Powers

افراطی متعصب تلویزیون بشارتگر الکل دوستانه. مدافع توییتر متعصب آبجو کل نویسنده

محتوای جدید برای شما

تماس با ما